We hebben gezocht naar providers met een solide reputatie op het gebied van het oplossen van factureringsverschillen en het bieden van betrouwbare service. Hoe hoger de score, hoe waarschijnlijker het bedrijf de factuurgegevens zal communiceren, verrassingskosten of prijsverhogingen zal beperken en problemen met uw technologie zal oplossen.

Na vergelijking van deze (meestal matige) klanttevredenheidsbeoordelingen hebben we ervoor gekozen om niet te kijken naar providers met consistent lage scores. Kijk op de site van internetvergelijken om gebruik te maken van internet en bellen zonder teveel te betalen.

Speciale Aanbiedingen

Tv-providers maken het niet eenvoudig om opties te vergelijken. Ze bieden allemaal verschillende pakketlagen, maar de prijzen, kanaalselectie en apparatuur op elk niveau zijn niet consistent tussen providers. Het “Digital Premier” -plan van Xfinity omvat bijvoorbeeld meer dan 260 kanalen, terwijl het “Extreme HD” -plan van Verizon meer dan 340 biedt.

We hebben gekeken naar het aantal kanalen in de starter-, medium- en premiumplannen van elke provider, maar weegden ook speciale aanbiedingen zoals premiumkanalen en sportpakketten. Sommige tv-aanbieders bieden gratis meerdere premium-kanalen; sommigen omvatten alle vijf grote in een pakketlaag (meestal de hoogste); sommigen vragen $ 15 per maand, alleen voor HBO alleen. Hoe meer kwaliteit entertainment gratis wordt ingezonden, hoe groter de waarde van een plan.

Uitzonderlijke DVR

DVR-functies stellen tv-aanbieders in staat om concurrerend te blijven met tv-streaming en hebben een grote invloed op de kwaliteit van uw entertainmentervaring. Maar DVR’s variëren aanzienlijk in het aantal shows dat ze gelijktijdig kunnen opnemen, de hoeveelheid inhoud die ze kunnen opslaan en hoeveel je zult moeten betalen voor die services.

We hebben providers neergehaald zoals Charter Spectrum, waarvan de DVR-optie slechts een veredelde kabeldoos is. Ter vergelijking, Dish’s Hopper 3 was onder de indruk van stemherkenning, groot geheugen en de mogelijkheid om de afstandsbediening te lokaliseren.

Prijs Is Belangrijk – Maar Moeilijk Te Vergelijken

We hebben gekeken naar de prijs voor drie grote maar ongelijksoortige steden – Seattle, Chicago, Des Moines. Soms was de prijs consistent; vaak varieerde het. Het aantal kanalen dat je krijgt, varieert ook, omdat sommige staten meer regionale kanalen aanbieden. Hoe dan ook, ongeacht de provider waarmee u werkt, zowel de kosten als de kanalen zijn afhankelijk van uw adres.

Televisie Kijken Met Pakketten In Amerika, Is Dit Moeilijk?