Dit zijn onze eerste 7 tips die kunnen helpen uw kansen op het winnen van een loterij te vergroten. Kijk hier hoe je de lotto gemakkelijk kunt winnen.

1) Als U Meer Tickets Koopt

vergroot u natuurlijk uw kansen om de loterij te winnen. Het is een eenvoudige wet van waarschijnlijkheid: het probleem is dat je veel moet uitgeven om het de moeite waard te maken en betalen voor tickets betekent minder winst. Eén Australische beleggingsonderneming probeerde deze truc in een lokale loterij. Zoals we eerder hebben vermeld, is het online kopen van een loterij de eerste stap om je kansen te verbeteren.

2) Het Poolen Van Je Geld Met Andere Loterijspelers, Vaak Een Loterij Syndicaat Genoemd,

betekent dat je meer nummers en kaarten hebt, wat een grotere kans op winnen betekent. Natuurlijk heb je meer mensen om het geld mee te delen, maar je zult waarschijnlijk niet klagen als je bijvoorbeeld een jackpot van $ 500 miljoen krijgt tussen 10 mensen! Het spelen van loterij syndicaten of groepsspelletjes is een zekere manier om je kansen te vergroten zonder fortuinen uit te geven.

3) Kies Geen Opeenvolgende Nummers.

Als je een jackpot speelt met 5 winnende nummers waarbij de cijfers omhoog gaan naar 55, moet het totaal van je getallen tussen 104 en 176 liggen. Volgens onderzoeken heeft 70% van alle loterij jackpots bedragen die binnen dat bereik vallen. Je kunt onze quick pick automatische nummergenerator gebruiken voor al onze loterijspellen, zodat je gemakkelijk een goede set nummers kunt kiezen.

4) Kies niet al uw nummers uit dezelfde nummergroep of die eindigen met hetzelfde cijfer. Het is mogelijk dat je wint, maar de kans is nog steeds erg laag.

5) Voor loterijspellen die altijd een winnaar hebben, speel de meer impopulaire spellen en tijden. Wanneer een jackpot een groot bedrag bereikt of er is bijvoorbeeld een Euromillions Superdraw

6) Speel minder populaire loterijen met minder spelers en dus minder concurrentie. Lottosend heeft een aantal minder bekende loterijen zoals Superlotto Plus, Eurojackpot en Superenalotto met kleinere jackpots, maar met betere kansen!

7) Veel mensen spelen nummers die overeenkomen met datums, zoals hun eigen verjaardag en verjaardagen van familieleden. Dit betekent dat er vaak meer nummers zijn gekozen tussen 1 en 31 om overeen te komen met de dag van de maand. Als u hogere nummers dan 31 kiest, vergroot u niet de kans om te winnen, maar verhoogt u uw kansen om geen jackpot te delen met een andere winnaar.

Deze 7 tips kunnen je kansen om de loterij te winnen vergroten. Bekijk deze video of lees meer over lotto-strategieën voor meer tips om deze jackpots te winnen. Als u niet wilt leren hoe u uw kansen op het winnen van de loterij kunt vergroten en u wilt gewoon spelen, dan kunt u zich aanmelden bij Lottosend om een ​​gratis kaartje te krijgen bij uw aankoop.

Hoe Kun Je De Lotto Winnen