Ik speel de afgelopen twee weken met de Switch-een all-in-one gamingmachine die zowel als een handheld-apparaat als een tv-spelconsole werkt. Maar het is pas volledig operationeel sinds vanmorgen, toen Nintendo eindelijk zijn dag uitrende – een patch voor de eenheid. Een groot verschil met de release van de Nintendo Wii U

Ik Kan Er Een Goed Oordeel Over Vellen

Ik ben blij te kunnen melden dat de update een groot probleem lijkt te hebben verlicht met de evaluatie-eenheid, en een aantal nieuwe sterke punten (en zwakke punten) van het nieuwe spelplatform van Nintendo heeft blootgelegd. Daarom hebben we deze beoordeling bijgewerkt. (Zie het einde voor een notitie over wat we hebben veranderd.)

De Switch Is Net Zo Gaaf Als De Gameboy

Ik wil houden van de Switch. Ik ben dol op de Switch wanneer deze werkt. Sinds 1989, toen Nintendo de eerste Game Boy introduceerde, is het vanzelfsprekend dat je Nintendo-thuisconsole en je draagbare Nintendo-apparaat afzonderlijke apparaten zijn, die afzonderlijke spelbibliotheken spelen, en nooit zullen de twee elkaar ontmoeten. Maar in een tijdperk waarin mobiele grafische afbeeldingen een gigantische sprong voorwaarts maken in kwaliteit, waarom zou dat dan altijd het geval moeten zijn?

De Schakelaar Is Altijd Beter Dan De Opening

De schakelaar overbrugt de opening. In de kern is het een minitablet met een 6,2-inch aanraakscherm. In theorie zou je dit alleen kunnen gebruiken om aanraakspellen te spelen, hoewel er op dit moment geen enkele bestaat. Maar inbegrepen in de $ 300-doos zijn twee kleine spelbesturingen die gemakkelijk op groeven in de zijkanten van de tablet kunnen worden geschoven, waardoor het een volledig functionele traditionele game-machine wordt, met een volledige reeks joysticks en knoppen.

De Switch Is Een Geweldig Apparaat Om Mee Te Gamen