iPad Air is een apparaat dat de wens van Apple combineert om dingen eenvoudiger, eenvoudiger en beter te houden. Officiƫle cijfers laten zien dat de iPad Air 43% dunner en 28% lichter is dan zijn voorganger. De nieuwe generatie populaire tablets is veel aantrekkelijker in vergelijking met de vorige. Maar is de iPad beter dan een mobiel of toch een tablet kiezen? Op http://vergelijk-mobiele-telefoon.nl kun je alle telefoons vergelijken.

De iPad Is Natuurlijk Geen Telefoon Maar Heeft Wel Dezelfde Eigenschappen

Het gladde oppervlak van de achterkant, het dunnere rooster en krachtigere luidsprekers zijn de stap vooruit. Bij het aanraakapparaat ziet het er fantastisch uit, en de foto van hem als voltooid apparaat is voltooid. iPad Air is niet alleen een inspiratiebron voor ontwerpers, maar ook een krachtige 64-bits machine die dankzij de technologie die de batterij spaart de hele dag meegaat. Bovendien is iPad Air een apparaat dat op de duur van de kosten concurrerend blijft. Alle fans over de hele wereld blijven blij.

Apple iPad Air 1

iPad Air komt als een apparaat dat het succes van Apple zou moeten veranderen als het gaat om tablets. Amerikaanse gigant wil echt dominant zijn in dit segment. Daarom biedt iPad Air veel nuttige en gratis software, de nieuwe iOS 7. Maar iPad Air is niet de enige tablet op de markt en concurrenten met een Android-platform worden van dag tot dag genummerd. Laten we als voorbeeld een krachtige tablet Sony Xperia Tablet Z nemen, die op dit moment een van de beste tablets is. Naast de geweldige functies biedt deze tablet een waterdichte behuizing die Apple nog niet heeft aangeboden. Maar laten we eens kijken wat de Cupertino Company heeft ingepakt in zijn nieuwe tablet.

Apple iPad Air 2

hebben gezegd dat deze tablet in visuele zin geen gebreken vertoont. De precisie en hoge kwaliteit zijn iets waar Apple bekend om is. We geloven dat dit apparaat enthousiaster zal zijn voor diegenen die de Apple-tablets nog niet eerder hebben ontmoet, omdat iPad Air de lijnen van de vorige generatie introduceert. Er is veel gelijkenis met iPad Mini, wat in elk geval een voordeel is. Het lichaam van aluminium is glad en geeft een geweldig gevoel van vasthouden in de handen.

iPad Airconditioning is natuurlijk niet perfect, en wat meteen opvalt, is dat de vrij opvallende vingerafdrukken van de tablet ongevoelig zijn. Het lijkt erop dat het apparaat een magneet is voor vingerafdrukken, wat de indruk ervan schaadt, maar wat gedaan is, is gedaan. Er is ook een vreemd geluid wanneer u het scherm aanraakt, waarschijnlijk vanwege het compromis vanwege de zeer dunne behuizing.

De iPad Is Een Geweldig Apparaat, Maar Is Het Beter Dan Een Telefoon?