Sommige van de online dating websites worden steeds geavanceerder in de manier waarop ze mensen matchen, maar dat betekent niet dat ze geen fouten mogen maken. Controleer altijd iemand zelf (Google, Dogpile, etc.) voordat u een datum van hen accepteert. Alleen omdat een emotieloze computer denkt dat je een goede match bent voor iemand, wil dat nog niet zeggen dat je dat bent. Kijk hun profiel en e-mail / bel ze een paar keer voordat je beslist om te ontmoeten. Een datingwebsite is niet altijd de beste optie.

Bel Voor Dat Je Op Date Gaat

Houd altijd een telefoongesprek met een match vóór een eerste afsrpaak. Wees zeer voorzichtig met iemand die niet vóór de afspraak aan de telefoon wil spreken, of komt met herhaalde excuses waarom ze je niet kunnen ontmoeten. Heb geen verder contact als een match dit doet. Tracht voorzichtigheid. Wees voorzichtig met de informatie die u een mogelijke match biedt. Geef geen specifieke informatie over waar u woont of waar u werkt.

Let Goed Op Discrepanties

Let op eventuele discrepanties in de details die de persoon u verstrekt – het is meestal een aanwijzing dat de persoon u misleidt. Houd altijd de eerste paar vergaderingen en datums op een openbare plaats en laat een familielid of vriend altijd weten waar je heen gaat en met wie je samenkomt. Nooit iemand bij u thuis uitnodigen tijdens een eerste vergadering. Drink niet zwaar en laat niemand anders dan het bedienend personeel en uzelf in de buurt van uw drankje.

Let Op Met Online Daten, Fraude Is Overl

Heb een vangnet zien of alles in orde is. Fraude is overal. Wees alert op rode vlaggen, zoals een persoon die herhaaldelijk vergaderingen afzegt, geld vraagt ​​of je onder druk zet voor persoonlijke informatie of seks (inclusief naaktfoto’s) vroeg in je kennissenkring. Snijd het contact volledig af als een van deze zich voordoet. Wees optimistisch en vrolijk, maar wees realistisch dat zelfs het meest nauwkeurige profiel en de juiste foto niet altijd overeenkomt met de echte chemie tussen twee mensen. Soms klikken twee personen gewoon niet, maar soms wel. Succes!

Dating Websites Worden Steeds Geavanceerder